Skip to content

Suomi on täynnä upeita Pikkuyrittäjät-tarinoita. Nyt etsimme niistä ikimuistoisimpia kirjaan!

Pikkuyrittäjissä on ollut mukana jo yli 60 000 lasta ympäri Suomea. Olemme kuulleet ja nähneet upeita tarinoita, joissa lapset ovat toteuttaneet omista unelmistaan totta ja oppineet samalla tärkeitä työelämätaitoja.

Olemme kuulleet kuinka pohjoisen pienen kylän unholaan jääneeet kyläjuhlat on herätetty Pikkuyrittäjien avulla uuteen loistoon. Olemme nähneet kuinka lapset ovat tehneet upeita keppihevosia, maukkaita smoothieita ja taidokkaita käsitöitä kierrätysmateriaaleista. Olemme olleet todistamassa yhteen hiileen puhaltavia tiimejä, joissa lasten erilaiset taidot ovat yhdistyneet upeaksi lopputulokseksi. Olemme myös nähneet, kuinka juuri Pikkuyrittäjät-ohjelma on saanut lapsen innon roihahtamaan, vaikka lähtökohdat eivät ole välttämättä olleet aina helpot.

Nyt haluamme kerätä mieleenpainuvimmat yritysideat ja tarinat niiden takaa kirjaksi. Pikkuyrittäjät-aiheinen kirja julkaistaan loppuvuodesta 2021.

Kerro oma Pikkuyrittäjät-tarinasi tai vinkkaa meille kuulemastasi pikkuyrityksestä tai poikkeuksellisesta pikkuyrittäjästä viime vuosien ajalta. Hyvän pikkuyrityksen merkki ei ole välttämättä hyvä myynti tai täydellinen onnistuminen. Hyvässä tarinassa voi olla erimielisyyksiä ja ylä- sekä alamäkiä. Haluamme löytää erilaisia tarinoita, mielenkiintoisia taitoja ja persoonia erilaisilla taustoilla.

Lisätietoja:
Mikko Nurminen
mikko@pikkuyrittajat.fi
040 701 3135

Back To Top