skip to Main Content

Tervetuloa vetämään Pikkuyrittäjät-ohjelmaa!

Näiden verkkomateriaalien avulla pääset helposti syventymään Pikkuyrittäjien teemoihin. Käymällä verkkomateriaalit läpi olet valmis toteuttamaan oman Pikkuyrittäjät-ohjelman koulussasi!

Jos et ole vielä tilannut materiaaleja, voit tehdä sen täällä tai voit tilata materiaalit käytyäsi verkkomateriaalit läpi.

Verkkomateriaalit on luotu opettajan avuksi ohjelman käyttöönottamiseen. Verkkomateriaaleista löydät jokaisesta teemasta videon, joka auttaa sinua syventymään teemaan paremmin. Lisäksi jokaisesta teemasta on tarjolla lisämateriaalia.

Voit edetä teemojen läpikäynnissä omaan tahtiisi ja hyödyntää lisämateriaaleja niin paljon kuin haluat. Verkkomateriaalit läpikäymällä saat samat tiedot kuin osallistumalla koulutukseen. Jos sinulle kuitenkin jää kysyttävää tai toivoisit kouluttajaa paikkakunnallesi, ole yhteydessä [email protected]

Tutustu Pikkuyrittäjiin teemakohtaisten materiaalien avulla:

Teema 1: Ideoille siivet!
Teema 2: Nimet ja Suunnitelmat
Teema 3. Brändäys
Teema 4: Myyntitykit liikkeelle
Teema 5: Puhutaan rahasta
Teema 6: Markkinointi
Teema 7: Kohti loppuhuipennusta
Teema 8: Loppuhuipennus
Teema 9: Tilinpäätösjuhla

Tutustu myös Pikkuyrittäjät finaaliin!

Pikkuyrittäjät-finaali kokoaa lukuvuoden innokkaimmat ja kekseliäimmät pikkuyritykset lukuvuosittain ikimuistoiseen kokemukseen. Haku finaaliin on käynnissä jatkuvasti koko lukuvuoden ajan. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja voitte päästä mukaan innostavaan tapahtumaan, jossa palkitsemme vuosittain aktiivisimpia mukana olevia toimijoita ja kruunaamme lukuvuoden parhaan pikkuyrityksen.

Back To Top