Skip to content

Pikkuyrittäjät-finaali 2020 toteutetaan onlinepohjaisena – tärkeää tietoa tapahtumaan liittyen

  • Blogi

Olemme seuranneet tiiviisti viime päivinä valtakunnallista keskustelua ja linjauksia koronaviruksen osalta.

Joudumme valitettavasti ilmoittamaan, että Pikkuyrittäjät-finaalitapahtuma muutetaan tänä keväänä onlinemuotoiseksi.

Hallituksen 12.3. antaman linjauksen mukaisesti kaikki yli 500 ihmisen yleisötapahtumat tulee peruuttaa viruksen leviämisen estämiseksi. Pikkuyrittäjät-finaali järjestetään osana Nuori Yrittäjyys ry:n suurempaa Uskalla Yrittää-kilpailua, johon osallistuu satoja nuoria eri puolilta Suomea. Tapahtuma täyttää rajoituksen mukaiset tapahtuman mittasuhteet, joten haluamme peruuttamisella varmistua siitä, että kaikki asianomaiset pysyivät terveenä.

Haku on avoinna – voittajat palkitaan joka tapauksessa

Koska oppilaat, opettajat, kummit ja kunnat ovat tehneet lukuvuoden aikana upeaa työtä Pikkuyrittäjät-ohjelman parissa, pyrimme kääntämään asian positiiviseksi ja järjestämään palkitsemisen fyysisen tapahtuman peruutuksesta huolimatta. Nyt osallistuminen on entistäkin helpompaa ja suosittelemmekin, että kaikki lähtevät matalalla kynnyksellä mukaan onlinemuotoiseen finaaliin.

Kuten normaalistikin tapahtuman osalta, haku eri palkintokategorioihin tapahtuu verkkolomakkeen välityksellä. Vuoden Pikkuyritys 2020 -palkinnon osalta toimimme siten, että valitsemme näistä hakijoista finalisteiksi kolme yritystä, joita haastatellaan onlinepohjaisesti huhtikuun aikana. Otamme huomioon toteuttamisessa myös mahdolliset kouluihin liittyvät karanteenit ja rajoitteet.

Vuoden Pikkuyrittäjät opettajat, kummit ja kunta valitaan normaalisti hakemusten ja ohjelmatiimimme kokemusten perusteella.

Kaikki voittajat julkistetaan livestreamissa huhtikuussa.

Palkintojenjakotilaisuus 23.4.2020

Nuori Yrittäjyys ry järjestää avoimen verkkopohjaisen livestreamin huhtikuun 23. päivä, jossa palkitaan sekä Uskalla Yrittää-finaalissa kilpailevat yläkoulujen, toisen asteen ja korkea-asteen yritykset, kuin myös Pikkuyrittäjät-ohjelman voittajat.

Lähetämme kutsun livestreamin seurantaan kaikille Pikkuyrittäjät-finaaliin hakeneille ja ohjelmassa lukuvuoden aikana mukana olleille lähiviikkojen aikana. Palaamme ensi viikon aikana tarkempien tietojen kanssa finaalin online-toteutuksen etenemisestä.

Pahoittelemme kovasti tapahtuman peruuntumista.

Kysymyksien osalta pyydämme ottamaan yhteyttä Tomi Rytköseen, 044 5356 393 tai tomi@nuoriyrittajyys.fi

Back To Top