Skip to content

Pikkuyrittäjiä tänä lukuvuonna jo 9 000

  • Blogi

Joulukuu oli tuhansille pikkuyrittäjille kiireistä aikaa. Pikkuyrittäjät -ohjelman lapset myivät tuotteitaan ja palveluitaan kauppakeskuksissa ja koulun tiloissa järjestetyissä loppuhuipennuksissa ympäri Suomea.



Lukuvuoden päästyä puoliväliin tilastomme paljastavat iloisesti, että mukana on ollut peräti 9 000 alakoululaista viime elokuusta lähtien. Kaiken kaikkiaan jo yli 30 000 lasta on osallistunut maksuttomaan, laaja-alaiseen opetusohjelmaamme yrittäjyys- ja työelämätaidoista.

Mobiilipeli Educassa

Tammikuun viimeisenä viikonloppuna Pikkuyrittäjät -ohjelma on vahvasti esillä opetusalan suurtapahtumassa Educassa, Messukeskuksessa Helsingissä. Tule moikkamaan sinipaitoja sinne! Pääset tutustumaan siellä mm. uuteen Pikkuyrittäjät -mobiilipeliin, jonka lapset ovat ottaneet nopeasti omakseen. Oppiminen koulussa voi olla tosi hauskaa.

      

Syksyllä Pikkuyrittäjät palkittiin Houstonissa, Yhdysvalloissa jälleen Euroopan parhaana yrittäjyyskasvatusohjelmana. Lue tästä lisää.

Pikkuyrittäjät -ohjelman nimikkokumppanit tukevat lasten mahdollisuuksia löytää omat vahvuutensa ja harjoitella leikinomaisesti työelämätaitoja.

Back To Top