Skip to content

Vuoden 2020 Pikkuyrittäjät-finalistit selvillä

  • Blogi

Pikkuyrittäjät-finaali järjestetään osana Uskalla Yrittää -finaalia ensi viikolla.

Pikkuyrittäjät-ohjelma on Nuori Yrittäjyys ry:n alakoulujen 4.-6. luokille suunnattu yrittäjyyskasvatuksen ohjelma, jossa lapset perustavat ryhmissä omat pikkuyrityksensä kiinnostuksiinsa ja vahvuuksiinsa pohjautuen osana opetusta.

Pikkuyrittäjät-finaali 2020

Pikkuyrittäjät-finaalissa kruunataan jälleen vuoden paras pikkuyritys ja annetaan yhteistyökumppanimme Teknoksen kunniamaininta sisukkaimmalle pikkuyritykselle. Lisäksi finaalissa palkitaan Vuoden Pikkuyrittäjät -kunta, Vuoden Pikkuyrittäjät -opettajat sekä Vuoden Pikkuyrittäjät -kummit.

Haku Pikkuyrittäjät-finaaliin on ollut avoinna läpi lukuvuoden ja saimme tänäkin vuonna lukuisia hakemuksia eri puolilta Suomea. Valitsimme hakemusten perusteella kolme pikkuyritystä ehdolle Vuoden pikkuyritys 2020-palkintoon sekä kolme yritystä ehdolle Vuoden sisukkain pikkuyritys -kunniamainintaan.

Jatkoon päässeet yritykset ovat:

VUODEN PIKKUYRITYS 2020 -ehdokkaat

Pohjanmaan ladot
Halkosaaren koulu, Seinäjoki
Pohjanmaan Ladot on tuote, joka henkii eteläpohjalaista, jo katoavaakin latomaisemaperinnettä. Yritys valmistaa latotauluja, jotka on kiinnitetty korttipohjiin.

SpaGang
Laajalahden koulu, Espoo
Yritys valmistaa itse kylpypommeja, keksejä, teetä ja mehiläisvahakääreitä. Yrityksen tuotteet eivät sisällä lainkaan muovia ja kaikki pakkausmateriaalit ovat biohajoavia.

Elve design
Lintulammen koulu, Oulu
Elve design suunnittelee huippukauniita ja trendikkäitä korvakoruja käyttäen materiaalina jätteeksi jääneitä puupaloja. Erilaiset puulajit ja maapallomme hyvinvoinnin edistäminen toimivat mallien inspiraationa.

Tule mukaan seuraamaan finaalin huipennusta ja jännittämään voittajia torstaina 23.4. klo 9:30-11:30 osoitteessa www.uskallayrittaa.fi.

Back To Top