skip to Main Content

Vuoden parhaat Pikkuyrittäjät palkittiin

  • Blogi

Nuori Yrittäjyys ry:n Pikkuyrittäjät-ohjelmassa on ollut mukana jo liki 25 000 lasta ympäri Suomea. Lauantaina 19.5.2018 palkittiin aktiivisimmat tämän lukuvuoden toimijat ja vuoden paras pikkuyritys Linnanmäen huvipuistossa järjestetyssä Pikkuyrittäjät-kilpailun finaalissa.

Palkitut:

Vuoden Pikkuyrittäjät -opettajat
Aino Tola, Aarnivalkean koulu/Espoo ja Eemi Rantamäki, Sammun koulu/Huittinen

Vuoden Pikkuyrittäjät –kummit
Veera Hahtala, Tampere ja Oppo Nyrovaara, Espoo

Vuoden Pikkuyrittäjät -kunta
Kirkkonummi

Vuoden pikkuyritys
Space Smoothie
Noormarkun yhtenäiskoulu, Satakunta
Kolmen tytön pikkuyritys. He ovat tehneet koko kevään upeasti ja vastuullisesti yhteistyötä: kaikki vaiheet on tehty hyvällä ja positiivisella meiningillä, työtä järkevästi jakaen. SpaceSmoothie on tehnyt ollut niin ahkera ja oma-aloitteinen, että usein on käynyt niin, että opettajan ehdottamat työvaiheet on jo ehdotusvaiheessa tehty, vieläpä erinomaisesti.

Tytöt tekivät erittäin huolelliset laskelmat etukäteen, hankkivat sponsorin oma-aloitteisesti ja fiksusti toimien, ja päättivät lahjoittaa osan voitostaan hyväntekeväisyyteen.

Kaikki smoothiet myytiin, tytöt saivat hienon tuloksen ja erottivat siitä ensin 20% hyväntekeväisyyteen. Tällä rahalla he haluavat tukea kiusaamisenvastaista työtä, ja saatamme kehittää tästä vielä pienen kisan/projektin koulumme sisällä yhteistyössä yläkoulun tukioppilaiden kanssa.

Vuoden Pikkuyritys valittiin Linnanmäellä Pikkuyrittäjien luolassa. Kolme loppukilpailuun valittua Pikkuyritystä pitchasi ideansa lavalla tuomaristolle Leijonanluola -tyyliin. Tuomaristossa istuivat Nina Nordlund (Lapset ja raha -blogi), Joakim Karske (brändi- ja designjohtaja, OP) ja Korumies Arvi (Suomen tunnetuin nuori yrittäjä).


SpaceSmoothien tytöt!


Vuoden yrityskummi Oppo Nyrovaara


Vuoden Pikkuyrittäjämäisen kunnan palkinnon nouti Jussi Roms.

Back To Top